Grafisk design, layout, grafisk formgivning (kärt barn har många namn) har jag jobbat med i över 20 år både som anställd och som frilansare och jag har även utbildning i informationsdesign från Mälardalens högskola. Hör gärna av dig om du vill ha hjälp med något t ex:

Bokformgivning
layout av en bok dvs kombinera text, bilder och illustrationer på ett lättläst och trevligt sätt samt ev redigera texten och göra nödvändiga justeringar på bilder och foton. Allt från manus till färdig trycksak eller pdf.

Tidningsdesign
layout av en hel tidning dvs kombinera text, bilder och illustrationer på ett lättläst och trevligt sätt samt ev redigera texter och foton. Allt från manus till färdig trycksak. Både enstaka nummer och periodiska.

Trycksaker eller digitala
Allt möjligt som du kan tänka dig såsom affischer, informationsblad, broschyrer och annat. Jag kan hjälpa dig från idé till färdig tryckfil eller digital produkt.

Grafisk profil
Allt för att stärka den grafiska identiteten för ett företag såsom logotype, brevpapper, visitkort mm och grafiska element till din hemsida.

Webb/sociala medier
För att starta upp eller förbättra ditt företags hemsida i WordPress eller One.com samt att skaffa domännamn och webbhotell. Kan även hjälpa till med att komma igång med konton på facebook eller instagram.